Мерайю Кері проголосили "Янголом"

20 грудня 2017, 12:00

Організація захисників тварин РЕТА нагородила американську співачку Мерайю Кері званням "Янгола" за добру справу, яку вона зробила для безпритульних котиків та собачок.

Ідеться про милий різдвяний мультфільм, який зірка особисто спродюсувала, озвучила та "оздобила" своїми піснями. Він має таку ж назву, як відомий Мерайїн хіт - "All I Want For Christmas is You". Головна героїня мультика - дівчинка, котре заповітне бажання здійснюється, коли вона зустрічає песика-безхатька.

Про це пише Contact Music.

Тепер офіційно: Мерайя - янгол

"Мерайя Кері - героїня РЕТА і героїня для безпритульних тварин, бо вона заохочує сім'ї всиновлювати їх із місцевих притулків. Її святковий мультфільм нагадує нам, що піклування про тварин - це не лише фантазія, а й відповідальність - але одного гарного дня, коли ти зустрічаєш собаку, і вона навічно стає твоїм дитям, ти знаєш, що ви належите одне одному", - сказала старший віце-президент РЕТА Ліза Ленг.


Захисники таварин нагадали, що кожен кіт або пес, якого купляють у зоомагазині чи в заводчика, позбавляє шансу знайти дім тваринку, котра марно чекає в притулку.

"І щороку після свят притулки для тварин спостерігають різкий сплеск, коли родини приходять до висновку, що вони не в змозі піклуватися про цуценят і кошенят, яких купили в якості подарунків", - додала Ленг.

Як відомо, сама Мерайя дуже любить песиків і має їх кілька. На королівське життя для своїх улюбленців співачка витрачає десятки тисяч доларів.

Фото з Instagram Кері, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів