Седокова похвалилася доньками-співачками. ВІДЕО

26 грудня 2017, 17:45

У співачки Анни Седокової підростає зміна: поспівати полюбляють і її дочки, Аліна та Моніка. Як дівчатка виконують композицію Бруно Марса "Treasure", горда матуся показала в соцмережі.

"Назва пісні переводиться як "скарб". Улюблена пісня Моні, а я, вочевидь, все ж щось хороше зробила в житті, що Боженька нагородив мене цією коштовністю", - написала Аня, зазначивши, що ніколи не думала, що її Instagram перетвориться на "мамський".

Вона подякувала підписникам за те, що своїми коментарями підняли їй настрій, адже в попередньому пості Седокова бідкалася на рік, який приніс їй багато розчарувань та розставань.

"...І от перед вами в піжамі, як дурепа з кульками, сидить Аня в макіяжі, котра геть не розумію, що сталося з її життям... Невже я так і проведу решту життя з кульками, роботою, дітьми, собаками та Буніним під пахвою? А оці нестримні веселощі? А оце "в гівно"? Що, все? А може, просто реальне життя не дня мене, і я вже розучилася в ньому жити?", - побивалася артистка.


Конец года такой уж очень странный. Столько разочарований и расставаний ;( Чему-то хочет он меня научить, видимо. Вчера весь день собиралась ночью погулять, целый день настраивалась( в какой, кстати, момент жизни я оказалась окружена обстоятельствами, что на это нужен весь день 🤦🏽‍♀️👵🏽) Нарядилась, уложилась, алую помаду накрасила, попрощалась с дочкой, ушла. Поругалась, расстроилась, вернулась к дочке, уселась к ней на кровать, посмотрела сериал и заснула с ней. Хорошо хоть сфотографировать меня попросила, чтобы так обидно не было. И вот перед вами в пижаме, как дура с шариками, сидит Аня в макияже, которая совсем не понимает, что случилось с ее жизнью ... #какжить Неужели, я так и проведу остаток жизни с шариками, работой, детьми, собаками и Буниным под мышкой ? А вот это безудержное веселье? А вот это “ в гавно “ ? Что все? А может просто реальная жизнь не для меня и я уже разучилась в ней жить? На концертах мне легко и просто, на концертах я счастлива. Там мои песни, там я работаю и дарю праздник. Мне его дарить больше нравится. Я разучилась жить по-другому и когда же этого год уже закончится...

Допис, поширений ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) 23 Гру 2017 р. о 10:37 PST

Нагадаємо, одним із розчарувань та розставань 2017-го року для Седокової став розрив із батьком її сина Гектора. Із загадковим чоловіком артистка так і не дійшла до вівтаря.

Фото і відео з Instagram Седокової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів