Imagine Dragons уперше виступлять в Україні

27 грудня 2017, 13:07

Американський рок-гурт Imagine Dragons уперше приїде до України і 31-го серпня 2018-го року дасть концерт у Києві на НСК "Олімпійський". Квитки з’являться в продажу 9-го січня о 12:00

Виступ пройде в рамках туру колективу на підтримку платівки Evolve.

Гурт Imagine Dragons заснували в 2008-му році в Лас-Вегасі. 2012-го року вийшов дебютний альбом Night Visions з лід-синглом Radioactive. Пісня принесла гуртові світову славу та премію Grammy в номінації "Найкраще рок-виконання". Окрім того, журнал Rolling Stone назвав Radioactive "найбільшим рок-хітом року".

Imagine Dragons уперше виступлять у Києві

Другий альбом американців Smoke + Mirrors стартував з першого місця чарту Billboard 200. Було продано більше одного мільйона копій цієї платівки. А в Великобританії альбом став останнім рекордсменом по офлайн-продажам перед тим, як стримінг додали в офіційні рейтинги.


Третій альбом Evolve вийшов 2017-го року. На його підтримку Imagine Dragons поїхали у світове турне, закріпивши за собою статус одного з головних стадіонних гуртів світу. Іmagine Dragons виступали на більшості найбільших фестивалів, включаючи Glastonbury, Reading & Leeds, Lollapalooza тощо.

На рахунку Imagine Dragons більше 20 міжнародних музичних нагород та близько 80 номінацій, зокрема гурт номіновано на дві премії Grammy 2018-го року.

Нагадаємо, в листопаді музиканти перемогли в номінації "Улюблений поп/-рок-гурт" American Music Awards.

Фото з Facebook Imagine Dragons

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів