Померла солістка гурту The Cranberries

15 січня 2018, 19:38

Ірландська співачка Долорес О'Ріордан, фронтвуман гурту The Cranberries пішла з життя в віці 46 років.

Про це повідомив її речник, пише The Guardian.

Долорес О'Ріордан було 46 років

"Ірландська та світова співачка Долорес О'Ріордан раптово померла сьогодні в Лондоні. Їй було 46", - розповів представник артистки.

Він додав, що найближчим часом жодних деталей трагедії повідомлено не буде, а також попросив поважати приватність убитої горем родини Долорес. У співачки лишилося троє дітей, молодшій доньці 12 років.


Відомо, що Лондона артистка приїхала ненадовго, щоби попрацювати над записом якогось матеріалу в студії.

Весна 2017-го, останній тур співачки

Долорес приєдналася до гурту (тоді він звався Cranberry Saw Us) у 1989-му році. Її характерний вокал та західно-ірландський акцент став візитівкою колективу, котрий здобув величезну популярність по обидва боки Атлантики.

Однією з найвідоміших пісень The Cranberries у виконанні О'Ріордан є композиція "Zombie" 1994-го року. Вона присвячена двом хлопчикам, що загинули внаслідок терактів у місті Уорінгтон, організованих ІРА.

Із 2004-го року О'Ріордан почала працювати з іншими музикантами, випустила два сольні альбоми.

Після паузи The Cranberries возз'єдналися в 2009-му, а в 2012-му в них вийшов альбом "Roses", а в 2017-му - "Something Else". У травні 2017-го гурт вирушив у велике турне, але в О'Ріордан виникли проблеми зі спиною, і його було перервано практично на самому початку.

Фото з Facebook The Cranberries

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів