Бріджит Бардо висказалася щодо "лицемірних" заяв колег про харасмент

18 січня 2018, 16:27

Французька кінодіва і тваринозахисниця Бріджит Бардо вважає, що переважна більшість заяв актрис про сексуальні домагання кінобосів - "лицемірні, сміховинні та нецікаві", й їхня мета - привернути до себе увагу.

83-річна зірка підкреслила, що це стосується не жінок у цілому, а саме її колег.

Про це пише Variety із посиланням на Paris Match.

Бріджит Бардо не вірить актрисам, котрі заявляють про харасмент

На думку Бардо, акторки часто самі роблять аванси продюсерам, щоби отримати роль, "а потім, щоби про них говорили, заявляють, що стали жертвами харасменту". І це, вважає актриса, відволікає увагу суспільства від значно важливіших тем.


От сама Бріджит, хоч і стала міжнародним секс-символом після виходу фільму "І Бог створив жінку" в 1956-му, ніколи не була жертвою домагань.

"Я вважала, що це мило, коли мені казали, що я вродлива, або що в мене гарненька маленька дупця. Це приємні компліменти", - зазначила вона.

Нагадаємо, сто відомих француженок, зокрема Катрін Деньов написали відкритого листа, в якому заступилися за "право чоловіків чіплятися", яке "є невід'ємною частиною сексуальної свободи". Згодом актриса перепросила жертв сексуального насильства, котрих це могло образити, але підкреслила, що спроба звабити когось - це ніякий не злочин.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів