Офіцер ЗСУ у відставці відкрив найбільший онлайн секс-шоп в Україні

24 січня 2018, 14:20

Офіцер, який прослужив у Збройних Силах України 14 років, пройшовши шлях від лейтенанта і до майора, побував в Афганістан в 2013 році, захищав східні кордони України на початку війни, після звільнення відкрив власний магазин товарів "для дорослих" в Україні – www.69.toys, який очолив нішу в 2018 році.

Команда секс-шопу 69.toys

Про це повідомляє www.69.toys – магазин офіцера у відставці.

Інтернет-магазин став лідером на ринку інтимних товарів в лічені місяці і займає перші місця як з продажу, так і за пошуковими запитами. Як вдалося офіцеру у відставці піднятися вище ніж конкуренти і чому саме в цій ніші?

Під час служби в армії не покидала думка про створення власної справи. З початку 10-х років став цікавитися основами ведення бізнесу в тому числі і в мережі, яка вже на той час займала величезну частину ринку товарів і послуг. За деякий час вдалося освоїти до напівпрофесійного рівня веб-програмування та SEO. Вивчив англійську до робочого рівня. Але займатися комерцією не став, адже законодавчо військовослужбовцям забороняється заняття підприємницькою або будь-якою іншою діяльністю, яка приносить прибуток.


Засновник 69.Toys, Афганістан, 2013

У 2013 році проходив службу в складі військ НАТО в Ісламській Республіці Афганістан, де займався бойовою підготовкою офіцерів Афганської національної армії в таких містах як Кандагар, Кабул, Чагчаран і Герат. З початком бойових дій на Сході України був повернтий на Батьківщину. Брав участь в АТО. У 2017 році звільнився так як не міг продовжувати службу за станом здоров'я, віддавши армії 14 років життя.

Засновник 69.Toys, АТО, 2015

Завдяки моїй коханій, в найкоротші терміни вдалося зібрати команду фахівців і зареєструвати юридичну особу. Проаналізувавши конкурентів, вивчивши роботу наших колег за океаном, ми змогли в повній мірі реалізувати задумане. Наш ресурс вийшов максимально комфортний для користувачів (саме це і було основним завданням) і зверстаний коректно з точки зору коду і пошукової оптимізації.

Таким чином, на виході маємо працюючу як годинник систему логістики, сильний відділ маркетингу та продажів, і працюємо в правовому полі країни. Можна стверджувати, що наші клієнти завжди задоволені нашою роботою і саме тому вони до нас повертаються, а Google надає перші місця в пошуковій видачі (а йому все видно).

Чому саме іграшки для дорослих? По-перше, це приємно, а по-друге це дуже слабка ніша з низьким порогом входження і з великими можливостями зростання. В нас є інтернет представництва в кожному обласному центрі України за винятком тимчасово окупованих територій і АР Крим, такі як, секс-шоп.od.ua (Одеса) і sex-shop.kharkov.ua (Харків), що значно полегшує наш пошук в мережі жителям регіонів.

Зупинятися на досягнутому, звісно, не збираємося. В Україні плануємо переходити на інші товари і послуги, а також працюємо над створенням розважального ЗМІ. Помітивши наше швидке зростання в Україні, надійшло кілька пропозицій щодо запуску інтернет-магазинів в ряді країн Європи. Над чим ми зараз старанно працюємо, але це вже інша історія", – розповідає про себе і свій бізнес майор у відставці.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів