"Греммі" здобула пісня про Путіна: "Як він знімає сорочку, мені кортить стати жінкою"

29 січня 2018, 13:51

Одним із цьогорічних лауреатів премії "Греммі" став композитор Ренді Ньюман, якого називають "королем музичної політичної сатири".

Він переміг у номінації "Найкраще оранжування, інструментальне і вокальне" - з піснею про президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє сайт "Греммі".

Пісня про Путіна отримала "Греммі" за найраще аранжування

У композиції, що так і зветься "Putin", Ньюман оспівує російського керманича, який "здатен запустити ядерний реактор лівою півкулею свого мозку".


"Коли він знімає сорочку, він доводить жінок до шалу! Коли він знімає сорочку, він змушує мене хотіти бути жінкою!", - зізнається Ренді.

Водночас, підкреслює автор, Путін не любить вульгарності, а любить свою країну та родину.

На неї є "веселеньке" відео-мультик

"Він та його екс-дружина Людмила живуть на узбережжі красивого нового російського Чорного моря", - стверджує Ньюман.

Як підсумовує автор пісні в її кінці, "Путін-мену" вдасться зробити те, що не вдалося Леніну та Сталіну - привести свій народ у Землю Обітовану.

На своєму офіційному каналі на YouTube Ньюман зазначив, що це відео "присвячене великому світовому лідерові", і він сподівається, що Путіну воно теж сподобається.

Як розказав артист у інтерв'ю The Guardian, на створення "оди" Путіну його надихнула пісня часів Другої світової "Stalin Wasn't Stallin", а ще "химерна фішка оголення по пояс, яка спрацьовує в його країні".

"Він (Путін) - не лише найбагатша людина в світі та найвпливовіша, він іще й хоче водночас бути Томом Крузом", - зазначив Ньюман.

Як відомо, 65-річний російський керманич і справді не дає своїм підданим забути, як виглядає його голий торс, регулярно демонструючи його перед камерами.

Нагадаємо, нещодавно в Москві пройшла виставка, присвячена "супергероєві" Путіну, а школярі заспівали про те, що готові померти, якщо накаже "дядя Вова".

Скріншоти з відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів