Маліков привіз додому "сурогатного" сина

30 січня 2018, 13:44

Російський співак Дмитро Маліков із дружиною Оленою перевезли з Санкт-Петербургу до Москви крихітного сина, якого, за даними ЗМІ, народила їм сурогатна мати.

Про те, що малюк уже вдома, повідомила донька подружжя, Стефанія, запостивши в Instagram фото себе з татом на тлі прикрашеної блакитними кульками кімнати.

"Учора зустрічали всією родиною тих, хто повернувся з Пітера", - написала дівчина.

Дмитро Маліков зі старшою донькою, Стешею

Про те, що народився хлопчик саме в Пітері, напередодні розказав і батько співака, керівник ВІА "Самоцветы" Юрій Маліков, пишуть "Дни.ру".


"Діма з Оленою приїхади в півнісну столицю якрах до пологів, а зараз везуть малюка в потязі додому. Дуже чекаю, коли зможу побачити онука. В нашій родині він - довгоочікувана дитина, спадкоємець. Діма дуже хотів другу дитину, він даже в одному з інтерв'ю про це говорив. І, звісно, вони з дружиною мріяли про сина. Адже і нас одні дівчатка народжуються...", - поділився новоспечений дід із "Московским комсомольцем".

Співак і його жінка вже забрали новонародженого сина додому

Нагадаємо, про те, що він удруге став батьком, сам 47-річний Дмитро оголосив у соцмережі. Щоправда, подробиць щодо того, чи скористалися вони з дружиною послугами сурогатної матері, співак не навів. Олені Маліковій 55 років.

Як відомо, серед представників російського шоубізу "сурогатних" діточок мають Алла Пугачова з Максимом Галкіним, а ще Філіп Кіркоров. Сурогатні матері народжували для Елтона Джона, Сари Джессіки Паркер, Кім Кардашян, Ніколь Кідман, Рікі Мартіна, Кріштіану Роналду.

Фото з Instagram Малікова та його дочки

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів