Spice Girls оголосили про своє возз'єднання

3 лютого 2018, 10:54

Cталося те, про що останні десять років мріяли фанати гурту Spice Girls - усі п'ятеро їхніх улюблениць: Мелані Браун, Мелані Чісхолм, Емма Бантон, Джері Холлівел та Вікторія Бекхем знову разом.

Про своє несподіване возз'єднання вони оголосили через Instagram спільними фото, їх усіх та екс-менеджера колективу Саймона Фуллера.

"Люблю моїх дівчаток! Дуже багато поцілунків! У захваті!", - підписала фото Вікторія.

Spice Girls нарешті разом

"Ці дивовижні жінки помогли мені стати тим, ким я є, тож ви всі, дівчата, памятайте, "дружба ніколи не закінчується"!", - поділилася Мел Бі.


"Прекрасне зібрання з моїми дівчатками! Найкращі подруги назавжди. Здається, майбутнє буде з перчиком!", - зазначила Емма.

Мел Сі та Джері також запостили в себе спільну фотографію та написали теплі слова про подруг.

Ідеться про якийсь новий секретний проект

А в офіційному повідомленні від Spice Girls говориться про те, що п'ятірка відчула, що настав час "розкрити деякі неймовірні можливості разом" та "посилити месседж жіночої сили для майбутніх поколінь".

Що саме замислили дві Мелані, Емма, Джері та Вікі, поки невідомо.

Як взнало видання The Sun, може йтися про якийсь проект на китайському телебаченні, талант-шоу та альбом найбільших хітів гурту. Зароблять на цьому зірки по 10 мільйонів фунтів стерлінгів кожна, причому ключовою умовою, яку висунула Бекхем, було те, що їй не доведеться співати.

Нагадаємо, востаннє "перчинки" в повному складі виступили в 2012-му році на церемонії закриття літніх Олімпійських ігор у Лондоні.

Як відомо, в 2016-му Емма, Джері й Мел Бі зробили невдалу спробу стати тріо.

Фото і відео з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів