Джим Керрі йде з Facebook через "втручання Росії в американські вибори"

7 лютого 2018, 13:35

Американський актор Джим Керрі оголосив, що йде з Facebook і закликав усіх слідувати його прикладу. Він звинувачує соцмережу в тому, що вона отримала зиск на втручанні Росії в американські вибори 2016-го року.

Більше того, Керрі позбувається і своїх акцій Facebook. Написав він про це у Twitter.

"Я скидаю акції Facebook та видаляю мою сторінку, оскільки Facebook отримав зиск від російського втручання в наші вибори, і досі не докладає достатньо зусиль, щоби це зупинити. Я закликаю всіх інших інвесторів, яких турбує наше майбутнє, зробити те саме", - повідомив Керрі.

Свою позицію актор також пояснив The Hollywood Reporter.

"Довгий час Америка користувалася у світі географічною перевагою, по обидва боку її захищають океани. Тепер же соцмедіа зводять кібер-мости, через які сюди можуть дістатися ті, хто не думає  про наші інтереси, і ми їм це дозволяємо. Жодна стіна не захистить нас від цього. Ми маємо змусити власників платформ соцмедіа здійснювати більший контроль над ними", - зазначив Джим.

 Джим Керрі неодноразово заявляв, що Трамп - маріонетка Путіна. І постив ось такі картинки

Як підсумував зірка, світ нині потребує "капіталізму з совістю".

Як нагадує видання, у жовтні 2017-го представники Facebook офіційно засвідчили перед Конгресом США, що під час передвиборчої кампанії та після виборів через соцмережу контент, за яким стояла Росія (зокрема фейкові новини та матеріали пропагандистського характеру), дістався понад 125 мільйонів американців.

 Актор вважає, що Росія втрутилася у вибори в США, і винен у цьому Facebook

Нагадаємо, тема ймовірного впливу Росії на результати виборів у США та зв'язків Дональда Трампа з російською політичною верхівкою неодноразово гостро висміювалася.

Фото з Twitter Керрі 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів