49-річна Валерія показала свою "м'язову радість", шпагат і голодного Пригожина

7 лютого 2018, 15:30

Російська співачка Валерія показала приклад тим, кому бракне сили волі не лише дійти до спортзали, а й позайматися фітнесом удома.

49-річна багатодітна матуся продемонструвала у Instagram своє тренування, звісно, під свою ж пісню.

"Отримала на весь день порцію м'язової радості та почуття задоволення від того, що перемогла власні лінощі (ми всі ліниві від природи, просто хтось навчився з нею справлятися, хтось - ні)", - поділилася Валерія.

Потрапив у кадр і чоловік співачки Йосип Пригожин, котрий, вочевидь, дуже хотів їсти і умовляв свою фітнес-жінку піти вже пообідати.


Одним зі спортивних досягнень Валерії, яким вона похвалилася, став шпагат, якому поаплодувала б сама Анастасія Волочкова.

До слова, балерина теж не вилежується на дивані, а гарує на тренажері, ще й у пуховику, щоби добряче пропітніти. Відео цих тортур Настя поділилася у себе в Instagram.

Самый лучший способ быстро разогреться и вызвать потоотделение-это во время движения надеть побольше теплой одежды!👍🏼🙈 Эффект лучше русской бани. Зато легкость потом и ни грамма лишнего!💃🏼 Но это не легко выдержать. Только для сильных.💪🏻 @zebra_novahoff Перед репетицией-самое оно... #анастасияволочкова #волочкова #балерина #россия #балет #красота #радость #любовь #творчество #я #танец #музыка #зима #volochkova #ballet #russia #best #beautiful #enjoy #instagood #me #love #look #followme

Допис, поширений Анастасия Волочкова (@volochkova_art) 7 Лют 2018 р. о 5:08 PST

Нагадаємо, Валерія з Пригожиним та іншими російськими зірками оточили свого президента Володимира Путіна заради фото, з якого потім реготав Інтернет.

Відео з Instagram Валерії, з Instagram Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів