Японська принцеса передумала одружуватися з простолюдином?

8 лютого 2018, 10:19

Схоже, на тих, кого розчулив майже казковий сюжет про те, як принцеса покохала простолюдина і заради нього вирішила пожертвувати титулом, чекає розчарування. 26-річна онука імператора Японії Акіхіто, принцеса Мако відклала своє весілля з Кеєм Комура.

Про це повідомляє CNN.

"Причина в нашій незрілості, і ми просто жалкуємо про це", - пояснила пара у спільному зверненні.

"Я хочу глибше та конкретніше обдумати шлюб і дати більше часу підготовці до нашого шлюбу та життя після нього", - сказала Мако.


Японська принцеса вирішила не квапитися з заміжжям

Принцеса перепросила тих, кому завдала клопоту, і хто підтримував їх із нареченим.

У імператорському палаці несподіване рішення Мако пояснили тим, що прицеса усвідомила, що до листопада - а саме тоді мало відбутися її весілля - надто мало часу, щоби підготувати все як годиться.

Нагадаємо, недобрим знаком можна було вважати те, що прес-конференцію з приводу заручин Мако і Кея, яка мали відбутися влітку 2017-го, було перенесено, бо саме сталася страшна повінь. Офіційна церемонія заручин пари була призначена на березень 2018-го.

Трон у Японії традиційно наслідують лише чоловіки. Але жінки з імператорської родини все одно мають зректися титулу, якщо хочуть вийти за простолюдина. У 2005-му році так і вчинила тітка Мако, Саяко Курода.

Як відомо, обранець принцеси Мако прославився в Японії як "Принц моря" після того, як узяв участь у рекламній кампанії пляжного туризму. Нині 26-річний молодик здобуває післядипломну освіту та працює в юридичній фірмі.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів