"Время и Стекло" вперше заспівали українською. ВІДЕО

15 лютого 2018, 12:00

У репертуарі гурту "Время и Стекло", котрий досі співав виключно російською, з'явилася перша україномовна пісня.

Композиція "До зірок" стала головним саундтреком до мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила". Головних героїв, відповідно, Руслана і князівну Мілу, які зустрілися на околиці Троєщини, також озвучили Олексій Завгородній (Позитив) і Надя Дорофеєва.

Першою україномовною піснею в репертуарі "Время и Стекло" став саундтрек до мультика

"Ще на самому початку процесу дубляжу мені сказали: "Як тобі пасує цей персонаж, а йому твій голос! Насправді, як і в Руслані, в мені уживаються романтик і розбишака. Пісня й кліп цікаві, зовсім не в тому стилі, в якому я зазвичай працюю і це класний досвід!", – поділився Позитив.

"У кліпі "До зірок" ми не зовсім у своїх образах. Зазвичай ми любимо "фан", а тут дуже "класичний" стиль, який, на мою думку, нам личить. Я відчуваю себе справжньою принцесою! І мені дуже подобається образ Позитива. Через сім років існування групи, я подивилася на нього якось по-особливому. Впевнена, що багато прихильниць будуть приємно вражені", - пообіцяла Надя.


Інструментальну частину композиції виконали музиканти оркестру "Віртуози Києва". Прем'єра мультика відбудеться 7-го березня.

Нагадаємо, торік Позитив збурив мережу, під час чергового виступу гурту в Росії заявивши тамтешнім дітлахам: "ви - майбутнє нашої країни".

Фото прес-служби, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів