Байкова пояснила, чому не стала б зустрічатися з ДіКапріо

19 лютого 2018, 10:22

Американський актор Леонардо ДіКапріо, може, і один із найбільш ласих чоловіків Голлівуду, але українська модель Аліна Байкова зустрічатися з ним не стала б.

Їх поєднує лише дружба. Чому - кралечка розказала "Світському життю".

Аліна прокоментувала нещодавні фото, зроблені в Нью-Йорку. Тоді, нагадаємо, вони з Лео потрапили в об'єктиви фотографів, коли гуляли разом.

"Друзі, це 100%. Моя найкраща подруга (екс-дівчина актора) Тоні Гаррн, а я б ніколи не дозволила б собі зустрічатись з чоловіком своєї подружки, навіть з колишнім", - запевнила Байкова.


"Так, ми ходили на обід, потім пішли чаю попити... Ми бачимося часто на обідах, вечерях. Але по вулицях Нью-Йорка дуже важко гуляти, бо усюди папараці", - додала вона.

Вибачай, Лео, але з Аліною в тебе нуль шансів

Коментуючи нашумілу тему сексуальних домагань, жертвами котрих стають жінки в кіно- та модельному бізнесі, Аліна запевнила, що з нею такого ніколи не траплялося.

"Я почала працювати моделлю достатьно дорослою і у мене strong (сильний) характер, тому вони мене бояться дужче, ніж я їх", - пожартувала вона.

Байкова зазначила, що їй дуже жаль, що з іншими дівчатами таке стається, але вона не розуміє, навіщо вони самі йдуть із чоловіками до готелів, адже такий крок "на 99% говорить про те, що в нього є шанс".

"Ви знаєте, я жінок люблю. Я феміністка, я не боці жінок завжди, але в такій ситуації дівчата повинні думати також", - наголосила Аліна.

Нагадаємо, Леонардо ДіКапріо - не єдиний друг Байкової селед селебріті. Так Новий рік вона зустрічала в товаристві дружини й сина дизайнера Роберто Каваллі, мільярдера Ремо Руффіні, президента Moncler і сестрер-дизайнерок Сари і Джованни Батталья.

Фото з Instagram Байкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів