Аністон і Теру насправді не були одружені?

19 лютого 2018, 14:24

Днями світ ошелешила новина про розлучення американської акторської пари, Дженніфер Аністон та Джастіна Теру. Та може виявитися, що насправді цього шлюбу взагалі не існувало.

Про це повідомляє Radar Online.

Журналісти підняли реєстр шлюбних ліцензій, виданих у окрузі Лос-Анджелес, аж із 2010-го року. І з'ясувалося, що Аністон і Теру її не отримували.

Як припускає сайт, актори могли, заради конспірації, отримати ліцензію десь в якомусь іншому окрузі. Але весілля їхнє відбулося в 2015-му році саме в Лос-Анджелесі.

 Аністон і Теру не були одружені офіційно?

На користь версії про те, що пара офіційно не одружувалася, говорить і те, яке слово вжила Аністон, коли офіційно оголошувала про розрив із Теру. Вона сказала "separation", тобто розставання, а не "divorce", розлучення. До того ж, актори досі не звернулися до жодного з топових голлівудських юристів, котрі могли б представляти їх у шлюборозлучному процесі.

Як відомо, Джен і Джастін заручилися в 2013-му році й кілька разів переносили своє весілля. Подейкували, що справу гальмувало питання шлюбного контракту, що актори ніяк не могли узгодити його деталі. Не секрет, що Аністон була значно заможніша за свого тепер уже екс-чоловіка.

Нагадаємо, в мережі вважають, що тепер нарешті ніщо не стримує Аністон від того, щоби знову зійтися з Бредом Піттом. І про це є дуже кумедні гіфки.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів