Стриптиз на льоду: французька фігуристка засвітила на Олімпіаді голі груди

19 лютого 2018, 15:41

Французька фігуристка Габріелла Пападакіс, котра виступає на Олімпіаді в дуеті з Гійомом Сізероном, пережила найганебніший момент у своєму житті, коли під час танцю на льоду в неї розстібнулася сукня.

Мільйони глядачів побачили одну з грудей 22-річної спортсменки.

Заледве стримуючи сльози, Габріелла згодом зізналася журналістам, що те, що сталося, було її найбільшим жахіттям.

22-річна французька фігуристка показала глядачам і суддям більше, ніж хотіла

"Я одразу це відчула, і я молилася. Я лише це могла зробити", - цитує її The Daily Mail.


Та незважаючи на конфуз із костюмом Пападакіс та Сізерон спромоглися вибороти 81.93 бали й перебувають наразі на другому місці, після канадської пари, Тесси Вертью і Скотта Мойра.

Конфуз із сукнею за завадив парі здобути високі оцінки

Варто відзначити й реакцію мережі на інцидент із Габріеллою. Дуже багато інтернет-користувачів, зокрема й колег Пападакіс, написали їй слова cпівчуття та підтримки. Те, що дівчина змогла упоратися з емоціями й дотанцювала як слід, називають справжнім героїзмом.

"Мушу сказати, режисер OBS (Системи транслювання Олімпіади) свідомо дав уповільнені повтори (цього моменту). Те, що в кінці в Габріелли Пападакіс вислизнув сосок, не мало бути включено. Яка величезна неповага", - зазначив у Twitter олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Кайл Шьюфельт.

Варто зазначити, схожа халепа сталася за кілька днів до того з корейською фігуристкою Юрою Мін. Її сукня зісковзнула з плеча.

Нагадаємо, кілька років тому американський баскетболіст Леброн Джеймс випадково оголив своє інтимне місце в прямому ефірі.

Фото з Twitter, вiдео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів