Дочка Джексона приховує лесбійський роман із відомою моделлю?

21 лютого 2018, 17:35

Подейкують, дочка покійного поп-короля Майкла Джексона, актриса та модель Періс Джексон тепер "по дівчатах". Після кількох невдалих романів із хлопцями-музикантами вона закрутила з моделлю Карою Делевінь.

Про це стало відомо Radar Online.

Нещодавно Кару та Періс сфотографували на вулиці. Дівчата трималися за руки, а свої обличчя від чужих допитливих очей намагалися сховати за капюшонами. Як дізналося видання, Джексон із Делевінь до ранку відривалися разом на діджей-сеті, після чого попрямували до готелю.

Періс Джексон і Кара Делевінь - не просто подружки?

Чутки про те, що ці двоє - не просто подружки, ходили ще в грудні, після того, як красунечки разом зникли з модної вечірки.


Зі слів інформатора видання, бабуся та дідусь Періс, котрі є дуже релігійними людьми, у шоці від її нового захоплення.

"Вона відверто говорила про свою бісексуальність, і це не стало сюрпризом ні для кого, хто її знає, але її родині складно це прийняти", - зазначив співрозмовник видання.

"Джо і Кетрін - дуже релігійні люди, і вони впевнені, що бажання, яке Періс відчуває до жінок, приведе її до життя в пеклі. Кетрін перепробувала все, щоби втримати її подалі від жінок. Вона дуже сподівалася, що це - лише фаза, яку проходить Періс", - додав він.

Нагадаємо, Кара Делевінь - відкрита бісексуалка, і її бісить, коли на неї ліплять тавро гея.

Прінтскрін з сайту Radar Online

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів