Джей Ло зворушливими ВІДЕО привітала своїх "горішків" із ювілеєм

23 лютого 2018, 15:02

10 років тому американська співачка та актриса Дженніфер Лопес стала мамою дівчинки Еммі та хлопчика Макса. Зірка привітала двійнят із днем народження в соцмережі, запостивши милі ролики, нарізку з сімейних відео та фото різних років.

"Кокосовим горішкам виповнюється 10!", - назвала вона його.

"Не вкладається у голові той факт, що минуло 10 років, відколи дві сили природи увірвалися в мій світ і змінили моє життя назавжди... ви зцілили мою душу та омолодили моє існування... ви так навчили мене, що таке любов, життя і я сама, як і ніколи собі не уявляла... і я завжди буду закохана в ці красиві личка", - написала Джей Ло в своєму Instagram.

А ще Дженніфер привітала кожного з діток окремо.


"Максе, ти - моє серце, моя любов і моє світло... своєю добротою і турботою, своєю любов'ю і розумінням ти робиш кожен мій день світлішим", - написала Лопес, відзначивши синову енергію та гумор.

"Еммі, ти - моя душа, втілення моєї внутрішньої дитини, найрадісніша, найглибша і найчутливіша людина, яку я колись зустрічала... і я обожнюю в тобі все... твій артистизм, твою незалежність, твою силу і твій чутливий дух... Із 10-м днем народження, моя зефірна принцеса", - привітала зіркова мама свою дівчинку.

Як відомо, з батьком Макса й Еммі, Марком Ентоні співачка офіційно розлучилася в 2014-му році. Подейкують, не за горами четвертий шлюб артистки, зі спортсменом Алексом Родрігесом, у якого теж є двоє дітей від попереднього союзу.

Відео з Instagram Лопес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів