Екс-чоловік Брітні Спірз вимагає збільшення аліментів

26 лютого 2018, 12:55

Колишній чоловік американської співачки Брітні Спірз, Кевін Федерляйн вимагає збільшення розміру аліментів, котрі зарка платить на двох їхніх спільних синів, Шона та Джейдена.

Адвокат екса артистки уже звернувся до її представників, заявивши, що нинішні 20 тисяч доларів на місяць - це надто мало.

Про це пише US Magazine.

Екс-чоловік Брітні Спірз хоче збільшення аліментів

Ідея переглянути розмір аліментів спала на думку 39-річному Федерляйну після того, як Спірз дуже добре заробила завдяки тривалій серії виступів у Лас-Вегасі. Її загальний прибуток склав понад 137 мільйонів доларів.


За свідченням джерела, Кевін вважає, що успіх його колишньої дружини частково зумовлений тим, що в її житті є діти, адже вони для неї - "весь світ". Відтак її обов'язком є платити на їхнє утримання більше грошей.

Шон Престон і Джейден Джеймс зі своїми сестричками від нинішнього шлюбу тата. А всього в Федерляйна вже шестеро дітей

Як зазначив інформатор, сторони налаштовані домовитися полюбовно, не доводячи справу до судового протистояння. Сама Спірз у вирішенні цього питання участі не братиме.

"Вона дасть своєму татові, Джеймі та адвокатам із цим розібратися. Одначе Джеймі не збирається віддавати те, що вважатиме надмірною вимогою", - додав співрозмовник видання.

Нагадаємо, подейкують, саме через Федерляйна, котрий тепер мінімум до повноліття дітей тягтиме з артистки гроші, батько Брітні категорично проти її нового заміжжя. Як відомо, вона зараз зустрічається з 23-річним фітнес-красенем Семом Асгарі.

Фото з Twitter Федерляйна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів