Прикрашений медаллю Буйнов виступив у окупованих Донецьку та Луганську

26 лютого 2018, 15:46

Російський співак Олександр Буйнов особисто привітав "захисників вітчизни" в окупованому Донецьку, і до окупованого Луганська потім заїхати теж не забув.

Своїми виступами в "ДНР" та "ЛНР" артист похвалився в Instagram, а ще покрасувався з медаллю від міноборони РФ на честь сторіччя Червоної армії.

Серед хештегів, які вжив Буйнов, "люблюукраину".

"А ми відпрацювали Донецьк, Україна? ДНР. От все-таки молодець я! Ма-ла-десь!", - написав співак.

Цікаво, що набагато скромнішою та стриманішою виявилася колега Буйнова, співачка Анастасія Стоцька. Адже вона 24-го лютого теж виступала в Донецьку, проте старанно намагалася це приховати, вочевидь, щоби не втратити можливість в'їжджати в Україну.

Як повідомляє "Московский комсомолец", в анонсі концерту були вказані лише Буйнов та Денис Майданов. А перед виступом Стоцької представників місцевої преси чемно попросили залишити залу. До тих слухачів, які знімали Настині співи на телефони, миттю підходила охорона і вимагала видалити фото і відео. 

Та не так сталося, як гадалося, і Стоцька таки потрапила на сайт "Миротворець".

 

Нагадаємо, неодноразово приїжджали до окупованого Донбасу, зокрема, Йосип Кобзон та Юлія Чичеріна. А Микита Джигурда навіть кілька днів побув громадянином "ДНР", доки в нього те звання не одібрали.

Відео та фото з Instagram Буйнова, скрншот із сайту "Миротворець"

IDEALMEDIA