Кобзон відхрестився від паспорту "ДНР"

22 лютого 2017, 11:36

Російський співак та депутат Йосип Кобзон присягається, що не отримував паспорта "ДНР". Тим часом ще влітку 2016-го року ЗМІ писали про те, що артист його таки отримав – із рук самого ватажка бойовиків Олександра Захарченка.

У Інтернеті навіть є знімки "документа" з фотографією Кобзона та печаткою самопроголошеної республіки. А подвійне громадянство, за російськими законами, теоретично може коштувати артисту його місця в Держдумі.

Про це пише "Московский комсомолец".

Кобзон відхрещується від паспорту "ДНР"

"Пишаюся тим, що я – герой Донецької народної республіки, це моя земля, це моя батьківщина… Але в мене немає іншого паспорту, крім російського", - цитує Кобзона "Дождь".


Проте зовсім інше співак казав виданню "Комсомольская правда" у червні 2016-го. Він залюбки хвалився новеньким "паспортом", ще й прописку журналістам показував.

Давайте вгадаємо: "Такий паспорт можна купити в будь-якому воєнторзі?"

"Від 25-го травня цього року я – громадянин Донецької народної республіки, ось сьогодні отримав паспорт. Тепер треба відробляти!", - оголосив Кобзон зі сцени під час чергового виступу в Донецьку.

Нині артист від своїх слів завзято відхрещується.

Улітку 2016-го Кобзон хвалився "документом", який вручив йому Захарченко

Щоправда, за депутатське крісло своє Кобзон може не боятися. У центральному виконкомі партії "Єдина Росія", членом якої артист є, зазначили, що юридично він не може бути громадянином "ДНР", оскільки офіційно визнаної держави такої не існує.

Нагадаємо, вручити паспорт "ДНР" Кобзону публічно обіцяв той-таки Захарченко. Крім "героя "ДНР", у колекції співака вже є відзнака "за заслуги перед "ЛНР" та "неоціненний внесок у розвиток "ЛНР".

Фото "Комсомольская правда"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів