"Дівчина з чарівними цицьками": у Меган Маркл знайшовся секретний блог?

26 лютого 2018, 17:45

Готуючись стати дружиною британського принца Гаррі, Меган Маркл покинула акторство та пішла з соцмереж. Але подейкують, деякі сліди з її минулого життя Інтернет усе ж зберіг.

Маркл приписують авторство анонімного блогу актриси-початківця, пише The Daily Mail.

Він звався The Working Actress ("Працююча акторка") та оповідав про зворотній бік цієї професії, про безгрошів'я, про моменти зневіри, про падлючість конкуренток і бездушність продюсерів, котрі ставляться до початківців як до "циркових поні".

"Мені доводилося заморожувати моє членство у профсоюзі (акторів), позичати гроші, працювати на роботах, які я ненавиділа, терпіти, що на знімальному майданчику до мене ставляться як до лайна, цілувати акторів зі смердючим диханням і в кінці годинами плакати, думаючи, що я просто більше не можу цього витерпіти", - писала актриса.


Це фото з Instagram Маркл, якого теж більше не існує

Невідома авторка писала гостро та з гумором - наприклад, якось вона назвала себе "дівчиною з чарівними цицьками". А вона без жодних пояснень перестала вести блог у 2012-му році. Якщо то справді була Меган, то ймовірним поясненням може бути те, що вона таки здобула омріяну популярність завдяки серіалу "Форс-мажори".

У той час Маркл завела блог уже під своїм іменем, він звався The Tig - на честь її улюбленого італійського вина, Tignanello. Як зазначає видання, стилем, пунктуацією та деякими виразами він таки нагадував The Working Actress. Навіть розпочала Меган його дописом про те, що вона - "не зірка, а працююча акторка".

Джерела видання стверджують, що автором обох блогів була саме Маркл.

У Кенсингтонському палаці відмовилися коментувати цю тему.

Нагадаємо, не так давно в мережі спливло старе резюме Меган. У ньому юна акторка вказала, зокрема, такі несподівані таланти, як уміння танцювати стриптиз, жонглювати жезлом, робити масаж та грати на кастаньєтах.

Фото з Instagram Маркл

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів