56-річна зірка "Району Мелроуз" потрапила за ґрати за побиття свого кавалера

27 лютого 2018, 09:55

Американська акторка Хізер Локлір, відома за серіалами "Династія" та "Район Мелроуз", опинилася за ґратами. 56-річну зірку арештували за побиття її бойфренда. І поліцейським від темпераментної актриси теж дісталося.

Про це повідомляють People і TMZ.

Хізер Локлір побила свого кавалера та поліцейських

Поліцію до оселі Хізер у Таузанд-Оукс викликав її брат, після того, як став свідком бійки актриси з її бойфрендом Крісом Хейссером. Закінчилося тим, що Локлір арештували і висунули звинувачення в домашньому насильстві та побитті правоохоронців.

Наступним розділом цієї історії став арешт самого Хейссера, який відбувся лічені години по тому. Чоловік керував авто у стані сп'яніння.


Що стосується того, чи була під дією алкоголю на момент бійки та арешту сама Хізер, поліція такої інформації поки не дала.

Актриса з донькою Авою

Як відомо, кілька років тому Локлір лікувалася від депресії, лежала в реабілітаційному закладі. Також було два випадки, коли акторка потрапляла до лікарні, змішавши рецептурні ліки з алкоголем.

Із Хейссером зірка почала зустрічатися відносно нещодавно. Власне, він був її бойфрендом ще у школі, але тепер вони вирішили поновити свої стосунки.

Нагадаємо, Хізер двічі була заміжня, має доньку від музиканта Річі Самбори. А в 2011-му вона ледь не вийшла за свого колегу з "Району Мелроуз", Джека Вогнера.

Фото з Instagram Локлір

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів