Агутін мало не втопив Варум під час сексу

28 лютого 2018, 16:35

Російський співак Леонід Агутін зізнався, що якось мало не вбив свою жінку Анжеліку Варум під час сексуального експерименту. Також він розказав про свою пиятику, яку, на щастя, йому вдалося залишити в минулому.

Агутін згадав про це під час інтерв'ю "вДудь".

Зі слів Леоніда, в його житті був "прекрасний" період, коли він узагалі ніколи не бував тверезий. У чарчині він топив свій страх від перебування перед великою кількістю людей.

"Я цього всього боявся, соромився і не любив. Алкоголь мені дуже допомагав... Взагалі туди потрапити, придумати, знайти цю енергію омани, що я кльовий, у мене все виходить", - пояснив артист.


Агутін і Варум нещодавно відсвяткували 20 років разом

Як зізнався Леонід, він пив так багато коньяку, що його балкон переставав вміщати порожні пляшки. Співак схаменувся років у 35 та усвідомив, що мусить навчитися жити і працювати тверезим, а випивати "як нормальна людина, інколи".

Коли в них із Анжелікою Варум закрутився роман, і вони одразу взялися зачинати дитину, Агутін протримався без алкоголю кілька місяців, але потім повернувся до старих звичок. Зі слів Леоніда, перші 5 років їхнього спільного життя Анжеліці довелося "терпіти тяготи життя з пияком".

Доньці подружжя, Лізі, яку зіркова мама зве Кішкою, 19

Одним із секретів багаторічного шлюбу Агутін називає те, що своєї половинки "має бути приємно торкатися". У них із Варум це присутнє вже 20 років. А якось пристрасний Леонід мало свою жінку не вбив.

"...Я вирішив, що треба поекспериментувати в ванні, і ледь свою дружину не втопив. Ось це було смішно. Ледь відкачав, правда", - пригадав артист.

Нагадаємо, кілька років тому Варум і Агутін мало не розлучилися через його зраду.

Фото з Instagram Варум, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів