Пішов із життя зірка серіалу "Багаті теж плачуть"

1 березня 2018, 10:47

Мексиканський актор кіно, театру і телебачення Рохеліо Герра, зірка серіалу "Багаті теж плачуть", пішов із життя в віці 81 року.

Про це повідомила в Twitter мексиканська Національна асоціація артистів, висловивши співчуття родині та друзям померлого.

Як пише сайт Milenio, Герра помер у себе вдома в Мехіко, в оточенні рідних, дружини Марібель, із якою вони прожили понад 30 років.

Рохеліо Герра та Вероніка Кастро вважаються однією з найкрасивіших пар в історії мексиканського телебачення

"У нього сталася зупинка дихання, і вже не можна було нічого вдіяти. Родина відчуває смуток, але й спокій, оскільки він нарешті знайшов відпочинок, змішані емоції", - зізналася вона.


Кілька років тому Рохеліо переніс гостре порушення мозкового кровообігу, через що вже не міг ні ходити, ні говорити, пише El Universal.

Зі своїм колегою та другом попрощалася актриса Вероніка Кастро. У своєму Twitter вона запостила відеодобірку кадрів із "Багаті теж плачуть", де вона грала щиру та норовливу сирітку Маріанну, а він - розпещеного багатія-плейбоя Луїса Альберто. Причому покладено цей відеоряд на пісню Філіпа Кіркорова.

"Рохеліо Герра. Мій вічний товариш. Назавжди. Росія назавжди", - написала Вероніка.

Як пише сайт Quien, актор народився 8-го жовтня 1936-го року в місті Агуаскальєнтес. Його спражнє ім'я - Ільдегардо Герра Мартінес. Його акторська кар'єра розпочалася в 1960-х роках, і Рохеліо, чиє амплуа було "герой-коханець", стали називати "красенем із красенів".

Тіло Рохеліо Герри буде кремовано, а попіл - розвіяно над морем, як того хотів актор, пише El Sol De Mexico.

Фото і відео з Twitter Кастро

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів