56-річна дружина 78-річного Віторгана народила йому доньку

6 березня 2018, 10:34

У родині радянського та російського актора Еммануїла Віторгана поповнення. 78-річна зірка "Чародіїв" та його 56-річна дружина Ірина стали батьками дівчинки, яку назвали Етель.

Причому до послуг сурогатної матері подружжя буцімто не зверталося. Ірина стверджує, що їй вдалося виносити малюка самій.

Про це пише "Комсомольская правда".

78-річний Віторган та його 56-річна дружина стали батьками

Дівчинка народилася 26-го лютого, розповіла подруга дружини Віторгана, Марина Паруснікова.


"Еммануїл Гідеонович, як нам розказали, був щасливий і навіть плакав у той момент (коли народилася донька). Ми його не бачили, звісно, одразу, а коли він приїхав схвильований, Ірина повідомила нам радісну новину. Звісно, ми були дуже щасливі за них, оскільки дитина для Ірини, в котрої до цього не було дітей, була давньою мрією. Вона так і сказала: "Збулася моя мрія!", - поділилася подруга.

Подальші подробиці жінка розкривати не стала, лише додала, що Віторган "фактично був присутній на пологах".

Як повідомляє видання, раніше Ірина не наважувалася завагітніти, оскільки перенесла онкологічне захворювання. Сама Віторган у коментарі журналістам підкреслила, що не зверталася до послуг "професійних породіль".

Варто зазначити, що багато хто сумнівається в правдивості слів Ірини. Адже в останні місяці жінка вела активний спосіб життя, багато подорожувала, з'являлася на публіці, але вагітного живота в неї чомусь ніхто не помітив.

Ірина стверджує, що народжувала сама

"Ми з Еммочкою давно мріяли про дитину. Та спочатку мені треба було подолати проблеми з моїм здоров'ям. Довелося зачекати майже 20 років, щоби їх вирішити", - сказала Ірина в інтерв'ю "7 Дней".

"Коли я прочитала, що означає Етель - шляхетна - то зрозуміла, що ми з вибором Імені "вручили в точку": Еммануїл у нас такий благородний, а донька схожа на нього - така ж чорненька, кошлатенька, у неї такі ж, як у Еммочки, носик, губенята і чоло...", - поділилася новоспечена матуся.

Зі слів жінки, маленька Етель "дуже спокійна та вихована" і майже на плаче.

До слова, пошук няні для немовляти Віторгани почали в соцмережах ще на початку лютого, пояснивши, що вона потрібна їхнім дуже близьким друзям.

Ксенія Собчак із дружиною свекра

Як відомо, Ірина - третя дружина Еммануїла Віторгана. Від першого шлюбу він має доньку Ксенію, котра вже сама є двічі бабусею. Від другого шлюбу в кінозірки є син Максим - як відомо, це чоловік Ксенії Собчак.

Нагадаємо, нещодавно російський шоубіз струсонула новина про те, що 48-річний співак Дмитро Маліков і його 55-річна дружина ще раз стали батьками. Проте хлопчика для подружжя виносила сурогатна мати.

Як відомо, американська співачка Джанет Джексон уперше стала мамою в 50.

Фото з Instagram Віторгана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів