Покинутий коханець та голі фото: Колін Ферт із дружиною опинилися в центрі скандалу

10 березня 2018, 11:20

Британський актор Колін Ферт та його дружина Лівія опинилися в центрі брудного скандалу.

Зіркове подружжя було змушене звернутися до поліції через переслідування колишнього коханця жінки, італійського журналіста Марко Бранкаччіа. Зокрема він буцімто надіслав акторові пікантні фото його дружини.

Ферти зробили й заяву для преси, наголосивши, що на момент зв'язку Лівії з тим чоловіком, у 2015-2016-му, пара тимчасово розійшлася. Про це пише Ace Showbiz.

"Кілька років тому Колін та Лівія прийняли рішення розійтися. Упродовж того періоду Лівія мала короткотрокові стосунки з колишнім другом, містером Бранкаччія. Згодом Ферти возз'єдналися", - говориться в заяві подружжя.


Зі слів Фертів, Бранкаччіа взявся переслідувати їх, надсилати погрози. Їм довелося звернутися до італійських правоохоронних органів. Подружжя не хотіло виносити цю тему на публіку, але їм довелося це зробити, коли до ЗМІ потрапили копії судових документів.

Колін Ферт і його дружина заявили про переслідування з боку її покинутого коханця

Зокрема, як дізналося з них видання El Pais, Бранкаччіа надіслав Ферту голі фото його дружини, а її попередив: "Якщо ти закінчиш наші стосунки, я зруйную твоє життя", змусивши жінку жити в постійному відчутті жаху.

Трохи іншу версію подій виклав The Times сам Бранкаччіа.

"У нас були романтичні стосунки, вона хотіла покинути Коліна заради мене", - повідомив він.

Зі слів чоловіка, насправді шлюбу Фертів не існує вже багато років. А все його "переслідування" полягає в двох повідомленнях у WhatsApp та електронному листі, якого він написав актору.

"Я написав Колінові електронного листа про мої стосунки з Лівією, тепер я шкодую, що його надіслав, а вона подала скаргу на переслідування, боячись, що я оприлюдню те, що вона розказувала мені про її шлюб та роботу", - пояснив він.

Бранкаччіа зазначив, що його адвокати вже теж подали офіційну скаргу і старатимуться захистити його добре ім'я, донести його версію правди.

Колін та Лівія одружилися в 1997-му році. В них є двоє спільних синів.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів