Стоун до свого 60-річчя знялася в сексі-спідньому і розказала, що їсть

12 березня 2018, 10:40

10-го березня американській кінозірці Шерон Стоун виповнилося 60 років. І ювілей свій вона відзначила сміливою фотосесією в спідній білизні.

У інтерв'ю The NY Times актриса докладно розказала, як доглядає за лицем, тілом та волоссям, що їсть та як тренується.

Утім статтю видання все одно назвало чесно: "У 59 ви не виглядатимете як Шерон Стоун".

Шерон Стоун виповнилося 60

"Я сама стрижу своє волосся. Уперше я це зробила багато-багато років тому, коли була з французьким перукарем, і мала довгі коси. Він сказав підняти все волосся догори і просто пообтинати кінчики, і так отримаєш усі яруси, які хочеш. Щоразу, як я стрижусь у когось іншого, парукарі жаліються: "Хто робив цю стрижку?" Але правда в тім, що нікому ніколи не подобаються чужі стрижки", - зазначила Шерон.


Ювілярка знялася в спідньому і розкрила секрети своєї краси

"Я не їм оброблених продуктів. Не вживаю кофеїну і дуже рідко п'ю газованки чи алкоголь. Але я їм м'ясо і чорний шоколад. Підсолоджую мій чай, якщо мені так хочеться. У мене целіакія, тож я не їм глютену. В іншому ж я їм як людина - що мені хочеться", - поділилася акторка.

Шерон займається пілатесом, ходить до тренажерної зали або на кругові тренування, в залежності від свого настрою. Або ж просто вмикає музику і "витанцьовує собі мізки".

"Я не з тих людей, хто залазить на бігову доріжку і дивиться у стіну", - додала вона.

"А ще, як на мене, важливіша внутрішня краса. Важливо мати філософію чи спосіб життя, чи віру, яка підтримує в вас рівновагу. Для мене це Буддизм. Це щось, що приводить тебе назад до центру, це справжній ключ до спокою та вроди - внутрішнього відчуття форми та елегантності", - підсумувала Стоун.

Нагадаємо, Шерон Стоун не приховує, що її фото для глянцевих видань ретушують.

Фото і відео з Instagram, зокрема з фотоблогу Стоун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів