Єва Лонгорія сподівається народити хорошого чоловіка

13 березня 2018, 16:13

Американська акторка Єва Лонгорія, котра чекає на первістка, сподівається, що її хлопчик приєднається до новітньої хвилі феміністів та просто буде хорошим чоловіком.

42-річна "Відчайдушна домогосподарка" і її коханий, Хосе Бастон планують дати малюку якесь традиційне мексиканське ім'я.

Про це Єва розказала People Chica, пише Contact Music.

Єва виховуватиме первістка феміністом

"Маємо чудову хвилю майбутніх феміністів, які приходять у цей світ із інакшим поглядом на те, як має виглядати світова спільнота, в якій ми живемо. Я дуже рада, що в мене хлопчик, бо гадаю, що світ потребує більше хороших чоловіків. Цього хлопчика, мого сина оточуватимуть дуже сильні, освічені, впливові жінки, я думаю, важливо, що він бачитиме ці види рольових моделей у своєму житті, тож знатиме, як це підтримувати, як аплодувати цьому і шанувати", - поділилася актриса.


Зі слів Лонгорії, в усьому, що вона робить тепер - знімає кіно, сидить на "Золотому глобусі", її малюк разом із нею, і це робить зірку дуже щасливою.

"Мій чоловік здивований, що я продовжу працювати до останніх днів вагітності", - додала вона.

Єва не стала казати,як вони з Хосе планують назвати хлопчика, лише натякнула, що це буде традиційне, не коротке мексиканське ймення.

Нагадаємо, подейкують, що акторці вдалося завагітніти шляхом екстракорпорального запліднення.

Фото з Instagram Лонгорії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів