Джіджі Хадід та Зейн Малік розірвали стосунки

14 березня 2018, 12:07

Розпалася одна з найкрасивіших пар шоубізу: модель Джіджі Хадід та співак Зейн Малік більше не разом. Про це вони оголосили в соцмережі.

"У нас із Джіджі були неймовірно значущі, сповнені любові та веселі стосунки, і я відчуваю до Джіджі величезну повагу та захоплення, як жінкою та другом. У неї така неймовірна душа", - написав 25-річний артист у Twitter.

Він подякував шанувальникам за те, що ставляться з повагою до їхнього з Хадід рішення, адже вони хотіли першими повідомити всім цю новину.

Увага, дівчата! Екс-учасник One Direction тепер вільний

Через кілька хвилин лишила в своєму мікроблозі допис і Джіджі.


"Оголошення про розрив часто знаються безособистісними, бо насправді не існує способу вкласти в слова те, що люди відчували одне до одного упродовж кількох років... не лише у стосунках, а й у житті в цілому... Я довіку буду вдячна за любов, час і життєві уроки, які розділили мі з З. Я бажаю йому лише найкрашого і продовжу підтримувати його як друга, до якого відчуваю глибоку повагу і любов. Що стосується майбутнього, буде так, як судилося", - написала 22-річна дівчина.

Як повідомляє The Daily Mail, Джіджі з Зейном були разом із осені 2015-го року.

До слова, на честь Хадід співак зробив собі татуювання на грудях у вигляді очей коханої. Й тепер інтернет-користувачі підколюють артиста: чи не жалкує він про той крок. Тим більше, що так само було і з попередньою дівчиною Зейна, співачкою Перрі Едвардс - він набив її портрет на руці, а потім вони розлучилися.

Нагадаємо, нещодавно Джіджі зі своєю меншою сестрою Беллою голяка знялися для журналу.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів