Собчак на дебатах розплакалася через вагітні гормони? ВІДЕО

15 березня 2018, 12:15

Російській телеведучій та кандидатові в президенти Росії Ксенії Собчак, котра має 1-річного сина Платона від актора Максима Віторгана, неодноразово закидали другу вагітність.

Доказом того, що це нарешті сталося, може слугувати те, що зірка не стримала емоцій та розплакалася під час теледебатів.

Ксенія Собчак розплакалася під час теледебатів

До сліз Ксенію довів черговий прояв хамства лідера ЛДПР Володимира Жириновського. Собчак намагалася звернути увагу ведучого на те, що постійно стає мішенню для образ із боку опонента.

"Заплач! Мама прибіжить зараз, носика витре!", - не вгамовувався Жириновський.


Собчак у сльозах пішла зі студії.

Як пишуть "Дни.ру", думки експертів щодо інциденту розділилися. Хтось вважає, що це була "домашня заготовка" Собчак, котра хотіла показати себе живою, вразливою людиною. А хтось передрікає, що емоційна нестриманість, котру кандидант у президенти проявила за лічені дні до виборів, вдарить по її рейтингу. Є ще одна версія: зрив Ксюші міг статися під впливом "вагітних гормонів".

Прес-секретар Собчак, Ксенія Чудінова пояснила її поведінку втомою, зазначивши, що через дуже важкий графік ефірів усі кандидати емоційно виснажені. А те, що виробляли у студії Жириновський й ті, що йому "підгавкували", представниця Собчак назвала чимось "за межею пристойності" та "балаганом і базаром".

Нагадаємо, раніше Жириновський публічно обізвав Собчак "бл...ддю" та "огидною сукою", а вона за це облила його водою.

Відео "ТАСС" із YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів