Дженніфер Лопес: Режисер звелів мені показати цицьки

16 березня 2018, 11:20

Американську актрису та співачку Дженніфер Лопес, на жаль, теж не оминув болісний досвід харасменту в Голлівуді. Але їй вдалося відстояти свою честь та гідність, адже вона - дівчина з Бронкса.

Про це Джей Ло розповіла Vanity Fair, з'явившись у червневому номері в образі повітряної акробатки.

Дженніфер Лопес знялася в "повітряній" фотосесії та поговорила про серйозне

"Мене не кривдили так сильно, як деяких жінок. Але звелів мені якось режисер зняти сорочку і показати цицьки? Так. Чи зробила я це? Ні, не зробила. Коли я заговорила, була нажахана. Пам'ятаю, як серце калатало в грудях, я думала: "Що це я роблю? Цей чоловік мене наймає!" Це був один із перших моїх фільмів. Але розумом я знала, що така поведінка - неправильна. Інакше для мене не могло бути. Гадаю, це Бронкс у мені сказав: "Ні, це не про нас", - поділилася Дженніфер.

Лопес колись теж домагався кінобос

Зі слів Лопес, для кожної людини дуже важливими є позитивні самопереконання. Вони помагають 48-річній зірці лишатися молодою та енергійною.


48-річна Джен переконує себе, що непідвладна часу

"Я молода і непідвладна часу. Я кажу це собі щодня, по кілька разів на день. Звучить мов гівняне кліше, але це не так: вік лише у вашій голові. Подивіться на Джейн Фонду", - заявила Джен.

Вона бере приклад із Джейн Фонди

Згадала зірка в інтерв'ю і про свого коханого, спортсмена Алекса Родрігеса.

Джей Ло прикрасила квітневу обкладинку глянцю

"Я вірю в шлюб. І я би хотіла постаріти в серйозних стосунках. Але зараз я нічого не форсую. У нас хороші стосунки, здорові, ми добре спілкуємося", - зазначила вона.

Як відомо, Дженніфер та Алекс разом уже близько року. Як і в артистки, в чоловіка є двоє дітей від попереднього шлюбу.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів