Антикварні підлоги та захист від настирливих фанів: Шерон Стоун показала свій дім

16 березня 2018, 12:25

Американська актриса Шерон Стоун розчахнула двері свого лос-анджелеського маєтку перед журналістами журналу про будівництво та інтер'єри.

Вона розказала, як "промовляв" до неї дім, який вона придбала недобудованим і якому надала шарму Золотої доби Голлівуду.

Про це пише Architectural Digest.

 Босонога Стоун показала свою оселю

Зі слів Шерон, вона придбала маєток 25 років тому, після виходу "Основного інстинкту". На той час вона мешкала в скромнішому помешканні, звідки її фактично вижили навіжені фанати.

 Шерон сама вигадувала інтер'єр у тандемі з дизайнером

"Зненацька з'явилися божевільні переслідувачі, котрі стали намагатися пробратися в мій дім. Поліцейські весь час там чергували, доки не вирішили, що досить. Вони сказали мені спакувати валізу, бо перевозять мене у готель. Мені довелося шукати нову оселю з нормальними воротами", - розказала акторка.

 Стоун живе тут уже 25 років

"У цього будинку є власний голос, і щойно ми (з дизайнером) почали зрозуміти його мову, процес пішов значно легше", - пригадала вона.

Наприклад, щоби додати маєткові ретро-нотки, були використані антикварні підлоги, привезені з Індії та Швейцарії.

 Актриса почула "голос" будинку

Як відомо, Шерон живе в маєтку з трьома прийомними синами. А нещодавно до неї почав приїджати й італійський бойфренд.

Нагадаємо, своє гніздечко нещодавно показала у глянці Дженніфер Аністон. І немов зурочила: дуже вони з чоловіком Джастіном Теру оголосили про своє розлучення.

Фото з Instagram, із фотоблогу Стоун 

IDEALMEDIA