"Лапал за ж*пу": російський журналіст розказав про домагання Жириновського

23 березня 2018, 10:24

Російський журналіст заявив, що проблема сексуальних домагань із боку представників "цвіту" політики РФ актуальна не лише для його колег-жінок, а й для чоловіків. Особисто його свого часу лапав за дупу лідер ЛДПР Володимир Жириновський.

Співробітник видання "Настоящее время" Ренат Давлетгільдєєв, котрий є відкритим геєм, написав про це на своїй сторінці в Facebook, повідомляє "Сноб".

Жириновський домагався журналіста?

Зі слів Рената, "десятки депутатів воліють возити по спецбанях саме хлопчаків". Він закликав тих, хто мав подібний досвід, публічно розказати про це.

"Я ніколи не приховував історію про те, як після фіналу конкурсу "Міс Росія"... мене за руки намагалися вивести з будівлі помічники Жириновського та відвезти з ним до корпоративної сауни ЛДПР, а сам він, поки давав невелике інтерв'ю, лапав за дупу так, що руки трусилися з диктофоном", - написав журналіст.


"Так, я був геть юний, колінця ходили ходуном від однієї думки про те, що перед тобою депутат, міністр тощо, здавалося, що я мушу заглядати їм у рота. Та й узагалі чомусь у період до камінг-ауту здавалося, що це я сам винен, що чиясь рука лізе мені в штани, та й узагалі треба неодмінно від усіх приховати навіть натяк на власну гомосексуальність. Навіть якщо цей натяк був чужим харасментом. Чи в переповненому вагоні метро, чи в будівлі парламенту", - додав Давлетгільдєєв.

Дописові Рената передували заяв кількох його колег, представниць авторитетних російських видань, котрі, з їхніх слів, зазнали сексуальних домагань із боку депутата ЛДПР Леоніда Слуцького. Постраждалі стверджують, що політик, зокрема, мацав їх за лобок, ліз із поцілунками та пропонував стати його коханкою. У якості доказів були наведені аудіозаписи розмов зі Слуцьким та листування.

Комісія Держдуми з етики розглянула скарги журналісток, але не знайшла порушень у його поведінці. Через це кілька видань оголосили бойкот Держдумі та особисто депутатові Слуцькому.

Нагадаємо, торік в Інтернеті показали, як 71-річний Жириновський розважається в басейні в товаристві молодих хлопців.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів