Оскароносна акторка вразила результатами схуднення. ФОТО

30 березня 2018, 13:01

Американська актриса Мо'Нік поділилася дуже значущим для неї досягненням: уперше з 17 років вона важить менше 90 кілограмів.

50-річна зірка "Скарбу", лауреатка "Оскара", "Золотого глобусу" і BAFTA в своєму Instagram ділиться відео своїх тренувань та фото, надихаючи інших на зміни. Про це пише The Daily Mail.

50-річна Мо'Нік ділиться в мережі своїм прогресом

"Привіт, мої любі. Менше 200 фунтів. Ми можемо це зробити. Повірте, що ви можете. Це відбувається не за один день, але відбувається", - мотивує Мо'Нік.

Актриса показує свої тренування і зміни, що відбуваються з її тілом

"Я казала, що ділитимуся з усіма вами своєю дорогою до втрати ваги та здоровя. І сьогодні я стала на ваги. Відколи мені було 17, я важила більше 200 фунтів. Сьогодні вперше в своєму дорослому житті я важу менше 200", - поділилася актриса, вага якої нині становить 198,4 фунта, тобто 89,9 кілограма.


Мо'Нік у комедії 2006-го року "Товстухи"

Як запевнила Мо'Нік, зайвих кіло вона позбувалася не шляхом операцій, а сумлінною працею. І їсть вона не готові страви з вивіреною кількістю калорій, а налягає на сирі продукти.

Кадр із фільму "Ласкаво просимо додому, Роско Дженкінс" 2008-го року

"Це зветься сирі продукти, це зветься витанцьовувати з себе фунти. Це зветься дати собі шанс на найкраще життя, яке ви лише можете прожити", - закликала вона.

Нагадаємо, кілька років тому суттєво схудла теледіва Опра Вінфрі. Але їй помогла програма "Weight Watchers".

Фото з Instagram, з сайту Imdb

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів