70-річний Шварценеггер переніс операцію на серці

31 березня 2018, 10:32

Американський актор Арнольд Шварценеггер 29-го березня переніс операцію на відкритому серці. Першими словами 70-річної кінозірки, щойно він прокинувся пісня наркозу, було його "термінаторське: "I’m back." ("Я повернувся.")

Про це, з посиланням на речника "залізного Арні", повідомляє Time.

Як підкреслив представник актора, хірургічне втручання не було екстреним, як написали деякі авторитетні ЗМІ. Клапан, встановлений Шварценеггеру ще в 1997-му році, "пережив свій очікуваний ресурс життя" і потребував заміни. Було обрано менш інвазивний спосіб, за допомогою катетера.

Не хвилюйтеся, Арнольд is back!

"Під час цієї процедури була готова й команда хірургів для проведення операції на відкритому серці, як це часто робиться за подібних обставин, на той випадок, якщо не вдасться провести процедуру за допомогою катетера. Клапан легеневої артерії губернатора Шварценеггера було успішно замінено, і він наразі одужує після операції та перебуває в стабільному стані", - зазначив речник Арнольда, не вточнивши, чи довелося таки лікарям проводитися операцію на відкритому серці зірки.


Як нагадує видання, свого часу Шварценеггер пожартував, що коли він під час аварії на мотоциклі в 2001-му році зламав ребра, то йому боліло дужче, ніж після операції на серці в 1997-му.

Як відомо, Арні не збирається йти на пенсію, не полишає активних тренувань і обіцяє якось навідатися в Київ до свого друзяки Віталія Кличка.

Фото з Instagram Шварценеггера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів