Береза і лугові квіти: палац назвав "родзинки" декору весілля принца Гаррі

2 квітня 2018, 11:20

Британський принц Гаррі та його наречена Меган Маркл визначилися з кандидатурою флориста, який створюватиме декор для їхнього весілля, що відбудеться в травні.

Дизайнерка Філіппа Креддок прикрасить церкву, де вінчатиметься пара, білими трояндами, півоніями й наперстянкою, а ще використає квітки з луків королівських парків.

Про це оголошено у Twitter Кенсингтонського палацу.

Креддок робитиме акцент на квітах, що квітнуть саме у травні. А ще елементами весільного декору стануть гілки берези, буку та грабу.


У палаці розказали, які квіти будуть на весіллі Гаррі й Меган

До слова, експерти підрахували приблизну вартість весілля Гаррі та Меган, і вийшла немала сума: 45 мільйонів доларів, пише Glamour.

Причому левова частка, 42,1 мільйона буде витрачена на безпрецедентні заходи безпеки. Як висловилося видання The Daily Mail, молодят і гостей оточать "сталевим кільцем" - це будуть бар'єри, сканери, як у аеропортах, снайпери, які пильнуватимуть із дахів навколишніх споруд. Ретельно перевірятимуться авта і вантажівки, а ще працюватиме спеціальна система з деактивації дронів.

Для порівняння, витрати на безпеку весілля принца Чарльза та Діани Спенсер у 1981-му (з перерахунком на нинішні ціни) склали 17 мільйонів доларів. Заходи безпеки під час весілля принца Вільяма з Кейт Міддлтон у 2011-му обійшлися приблизно в 28 мільйонів.

Нагадаємо, принц Гаррі та його наречена, котра є наполовину афроамериканкою, отримували погрози расистського характеру.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів