Татуйований чоловік позивається до реп-зірки через кунілінгус

4 квітня 2018, 15:00

Проти американської реперки Cardi B подали незвичний судовий позов. Тату-модель на ім'я Кевін Брофі, упізнав себе між її стегон.

Якщо точніше, йдеться про обкладинку альбому артистки, на якій чоловік буцімто робить зірці кунілінгус. Брофі стверджує: це його спина і його татуювання.

Про це пише TMZ.

Ось така в Cardi B весела обкладинка

У відповідь на звинувачення Кевіна Cardi вказує на те, що чоловік на фото - темношкірий і молодий, а позивач - білий та літнього віку. До того ж, на шиї в Брофі є татуювання, якого нема в героя фото - напис "Народжений щоби програвати", і артистка сподівається, що він у цьому судовому процесі стане для нього пророчим.


А це спина обуреного позивача

Хай там як, але Брофі, який подав свій позов у жовтні, наполягає, що на фото саме він, і вимагає компенсації в щонайменше 5 мільйонів доларів. Він підкреслює, що ніколи в житті не зустрічався з Cardi B, не спілкувався з її представниками і, відповідно, не давав дозволу використовувати його фото.

Характерне татуювання з тигром і змією у Брофі вже понад 10 років, пише портал. І особливо позивача засмутило те, що злощасну обкладинку побачив його син і запитав, "що це татко таке робить".

Прінтскрін з TMZ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів