Алкоголь і "виховання" ляпасами: лідер RHCP воює з колишньою за 10-річного сина

5 квітня 2018, 15:56

Американський рок-музикант Ентоні Кідіс веде запеклу судову війну за 10-річного сина Еверлі із колишньою подругою, моделлю Хізер Крісті.

ЗМІ довідалися шокуючи подробиці з судових документів. Лідер Red Hot Chili Peppers стверджує, що його єдину дитину били та пригощали алкоголем.

Про це пише Radar Online.

Фронтмен Red Hot Chili Peppers судиться з колишньою за дитину

Крісті добровільно передала Кідісу право опіки над малим, коли він був іще крихітним. Відтоді, стверджує музикант, жінка була "відсутньою матір'ю" та за все життя Еверлі ночувала з ним менше 30 разів, а у рідкісні зустрічі з дитиною вела себе не найкращим чином.


"Ляснула Еверлі по обличчю, коли дитина випадково обсипала її піском, коли вони ішли з пляжу", - повідомив судові музикант.

Як дізнався Ентоні від сина, мама замикала його в кімнаті, а ще частувала вином. Окрім того, що це є порушенням закону, музикант турбується, що колишня, яка свого часу страждала на депресію, вживала метамфетаміни та пиячила, повернулася до старих звичок.

Зі слів Кідіса, Крісті намовляла малого проти нього, казала, що його тато "весь час бреше" та "бігає за молодими жінками".

Ентоні з пелюшок сам виховує сина

Тим не менш, за Хізер залишається право бачитися з сином. І рокер не хоче жінку його позбавляти, але він був категорично проти того, щоби модель забирала дитину на весняні канікули в Вермонт, де вона мешкає з новим чоловіком. Кідіс просив, щоби Крісті бачилася з малим у Лос-Анджелесі, і щоби вона разом із хлопчиком попрацювала з психологом, щоби налагодити їхні стосунки.

Кідіс наполягав, що хаотична поява матері у його житті завдає хлопчикові болю, що варто Еверлі повірити, що вона хоче стати йому близькою, як Крісті знову зникає.

Але суд став на бік Хізер, яка заявляла, що екс постійно втручається в її стосунки з сином. Наприкінці березня жінці таки було дозволено поїхати разом із Еверлі. Вона має повернути його батькові 8-го квітня.

Нагадаємо, колись у Кідіса був роман із Гайді Клум. Але з красунею-німкенею, яку рокер досі вважає "одним із найпрекрасніших спогадів свого життя", не склалося, бо він був "егоїстичною дупою".

Фото з Instagram RHCP

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів