Донька Кобейна у роковини його смерті зворушила емоційним співом. ВІДЕО

6 квітня 2018, 11:50

5-го квітня 1994-го року пішов із життя рок-легенда Курт Кобейн. У цей сумний день єдина дочка музиканта, Френсіс Бін Кобейн зворушила мережу тужливим співом.

Як зізналася дівчина, це "горошинка" її першої власної пісні. Щоправда, згодом Френсіс видалила свій пост із Instagram, але відео вже розійшлося мережею.

"Я думаю, я бачила тебе, коли була мала. Я думаю, я тебе знайшла. Пенні за твої добрі думки. Я думаю, я знайшла тебе. Ісус висить на твоєму місці на хресті. Всі ці петлі нерозплутані. Небо знає, це була клітка на землі", - наводить слова пісні Кобейн Entertainment Weekly.


Раніше дочка Курта і Кортні Лав уже викладала в мережу відео, де вона виконує кавери на відомі композиції. Зокрема нещодавно вона заспівала "Hallelujah" Леонарда Коена.

Нагадаємо, торік Френсіс Бін привітала покійного батька з 50-річчям. Дівчина вдячна музикантові за те, що подарував їй життя, хоча він і так рано її залишив.

Френсіс Бін Кобейн 25 років

Як відомо, Курт Кобейн укоротив собі віку. І він, і Кортні вживали наркотики. Співачка робила це навіть під час вагітності дочкою.

Відео з YouTube, з Instagram Френсіс Бін Кобейн

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів