Єлизавета ІІ відсвяткувала 92-річчя мультизірковим концертом

23 квітня 2018, 10:30

Королеві Великобританії Єлизаветі ІІ 21-го квітня виповнилося 92 роки, і з цієї нагоди в лондонському Альберт-холлі відбувся урочистий концерт, який транслювали по телебаченню.

Для іменинниці в супроводі оркестру виступили Стінг, Том Джонс, Крейг Девід, Люк Еванс, Shaggy та Кайлі Міноуг, пише The Daily Mail.

Єлизавета ІІ у золотій сукні приймала привітання з 92-річчям

Уперше на дні народження монарха була присутня Меган Маркл, а от Кетрін Міддлтон, котра з дня на день має народити третю дитину, не було. Не зміг прийти на святкування й чоловік іменинниці, принц Філіп, котрий нещодавно переніс операцію.

Принц Гаррі заради бабуні вийшов на сцену
Великий концерт відбувся в Альберт-холлі

До слова, камери впіймали смішний момент, коли в Єлизавети був серйозний і навіть невдоволений вираз обличчя, і про це вже вигадують меми.


"Коли ти досягла свого 92-го дня народження, 66 років правиш Великою Британією, а вся твоя винагорода - тобі заграли на укулеле", - жартують у мережі.

"Коли довірила комусь організувати твою вечірку...", - підписують фото дотепники.

Палац оприлюднив архівне фото іменинниці

Прибутки від концерту підуть до The Queen’s Commonwealth Trust, благодійної організації, яку очолює принц Гаррі, і патроном якої є сама королева, пише People.

Як відомо, влітку, за традицією, відбудеться ще одне святкування дня народження Її Величності, зокрема пройде пишний парад.

Фото з мережі, зокрема з Twitter Кенсингтонського палацу та королівської родини


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів