Поліція не розглядає смерть Avicii як підозрілу - джерела

23 квітня 2018, 12:50

Смерть 28-річного діджея Avicii була раптовою, але настала з природних причин. На це вказують результати розтину тіла шведського артиста, і поліція не розглядає його загибель як підозрілу, хоча офіційної причини поки не встановлено.

Експерти вже двічі оглянули рештки Тіма Берглінга, із посиланням на численні джерела повідомляє Variety.

Тим часом видання People нагадує, які серйозні проблеми зі здоров'ям були в зірки.

Він двічі (в січні 2012-го та березні 2013-го) потрапляв до лікарні з гострим панкреатитом. На думку лікарів, хворобу спричинила пиятика.

Як зазнався в той час у інтерв'ю GQ сам Avicii, він дуже нервувався через постійні роз'їзди і виступи, й тому рятувався алкоголем. Зі слів артиста, часом він "забував, у якому місті чи країні знаходиться". Коли ж діджей не був у турі, він працював у студії, не даючи своєму тілові перепочинку.

"Я дуже затятий, для мене не проблема не спати 60 годин, а просто маніакально перебирати мільйони різних мелодій, для мене це не проблема", - сказав він якось The National.

 Поліція вважає, що раптова смерть Avicii не пов'язана з жодним криміналом

І хоча дві госпіталізації та сильний біль змусили Тіма схаменутися і покинути пиячити, вже за рік він опинився на хірургічному столі через перфоративний апендицит і заблокованість жовчного міхура.

"Я тоді взяв місяць відпустки, але насправді місяця не вийшло. Я по 12 годин проводив у стідії, а потім повернувся до гастролей. Цій індустрії важко сказати "ні". Тобі хочеться грати всюди, бути всюди", - пояснював Берглінг.

"Після моєї операції я просто працював і працював. Я втрачав вагу. Мені потрібно було зробити перерву", - зізнався діджей після того, як у вересні йому таки довелося скасувати низку концертів.

Навесні 2016-го року Тім прийняв найтяжче рішення в своєму житті: він мусить попрощатися зі сценою заради свого здоров'я.

"Сцена була не для мене. Її завжди оточували інші моменти, котрі не давалися мені природно. Усі інші частини бутності артистом. Я загалом більше інтроверт. Мені то завжди було важко. Гадаю, я приймав на себе надто багато негативної енергії", - поділився артист із Hollywood Reporter.

Зі слів діджея, йому вдалося "повернути собі особисте життя" і знову відчути себе вільним та щасливим.

Як відомо, смерть Avicii, який у останні роки багато подорожував, настала в Омані, де він був із друзями. 

Нагадаємо, в одній із пісень Тіма його шанувальники вгледіли страшне пророцтво щодо того, що зірка рано піде з життя.

Фото з Instagram Avicii

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів