Бородань, але не в платті: Кончіта Вурст розповіла про зміну іміджу

26 квітня 2018, 13:34

Австрійський співак Томас Нойвірт, він же переможниця "Євробачення"-2014" Кончіта Вурст пояснив, чому останнім часом він уже не виступає в декольтованих сукнях.

Зараз йому кортить "більш мужнього луку", відтак тепер він - "бородатий артист-трансвестит у чоботях".

Про це Том розповів у інтерв'ю The Independent.

Кончіта тепер стала ближча до Тома

"Останні років десять я возвеличував свій жіночий бік, саме тому я почав виступати як травесті. Я так повеселився під час "Євробачення" і після нього, я справді зрозумів, який великий потенціал має та сценічна персона, яку я створив, що вона може розвиватися в дуже багатьох напрямках, і я просто працював за кожним натхненням, що в мене виникало. Я розпочав із того, що був дівою в золотій сукні, а тепер я радше бородань-трансвестит у чоботях", - поділився артист.


Зі слів Нойвірта, межа між Томом і Кончітою дуже розмита, і колись для нього справжньою потребою було, щоби про нього говорили "вона". Тепер же співак почувається більш комфортно в своєму тілі.

Як вам брутальніший образ?

"Я чиню так, як відчуваю на даний момент, і одягаюся так, як відчуваю на даний момент, і це більш мужній лук, імовірно, ближчий до моєї внутрішньої особистості, до мого повсякденного життя як Тома. І як Том я дуже тішуся, що тепер ніхто не впізнає мене на вулицях, мені це до вподоби", - пояснив він.

Нагадаємо, нещодавно Кончіта ошелешила своїх шанувальнив зізнанням, що вже багато років живе з ВІЛ.

Фото з Instagram Кончіти Вурст

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів