46-річна російська телеведуча Кудрявцева завагітніла від молодого чоловіка

11 травня 2018, 11:00

Російська телеведуча Лєра Кудрявцева готується стати мамою. 46-річна зірка носить малюка від свого нинішнього чоловіка, молодшого від неї на 16 років хокеїста Ігора Макарова.

Офіційного оголошення щодо свого цікавого стану Лєра досі не зробила, але щасливий майбутній татко у Instagram запостив фото з коханою, яке підтвердило підозри фанів.

Кудрявцева народить первістка 30-річному чоловікові

Як пише Life.ru, Кудрявцева вийшла за Макарова в 2013-му році. Він - її третій офіційний чоловік.

Між Лєрою і Ігорем різниця в 16 років

У теледіви вже є син Жан від першого шлюбу, з барабанщиком культового гурту "Ласковый май" Сергієм Ленюком. Із молодшим братиком або сестричкою в Жана буде різниця в понад 28 років.


Шанувальники вже деякий час звертали увагу на зміни фігури Лєри

Як відомо, в Кудрявцевої був кількарічний роман зі співаком Сергієм Лазарєвим. Вони навіть планували побратися. На жаль, у 2011-му році пара втратила ненароджену дитину, і в 2012-му Лєра та Сергій розійшлися.

Нагадаємо, серед зіркових росіянок, котрі наважилися на материнство в елегантному віці, поки що пальму першості утримує дружина актора Еммануїла Віторгана, Ірина, котра народила йому дочку в 56 років. Для співака Дмитра Малікова та його жінки Олени сина виносила сурогатна мати.

Фото з Instagram Кудрявцевої та Макарова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів