Екс-чоловік Аністон закрутив роман із її 25-річною зірковою подругою - ЗМІ

17 травня 2018, 10:38

Минуло вже кілька місяців від того, як американська зіркова пара, Дженніфер Аністон і Джастін Теру оголосили про своє розлучення, і подейкують, у житті актора вже з'явилася нова жінка.

Для 49-річної Джен це стало ніби ніж у спину, адже її місце поруч із Джастіном посіла та, хто називав її своєю подругою та наставницею - співачка Селена Гомес.

Про це дізналося видання Life&Style, пише The Daily Mail.

Джастін і Селена знали одне одного дуже давно, адже в них спільний менеджер. Та віднедавна вони стали для одне одного дечим більшим. Попри майже 20-річну різницю в віці, в зірок багато спільного, до того ж, обоє вони нещодавно пережили розрив зі своїми половинами.


Джастін Теру і Селена Гомес разом?

"Спочатку вони тяглися одне до одного за емоційною підтримкою після того, як пережили непрості розставання", - зазначив інформатор.

"Джен від цього не в захваті", - додав він.

На його думку, коли Аністон взнає, як далеко зайшли стосунки цих двох, вона жахнеться.

"Вона вважатиме це цілковитою зрадою із боку їх обох", - наголосив співрозмовник видання.

Дженніфер і Селена дружили з 2009-го року, і молода співачка навіть жартома зізнавалася, що "поведена" на Аністон. Власне, вважають інсайдери, тому вона зрештою й запала на її екса.

"Почасти Джастін її й приваблює тому, що вона знає, як Джен сильно його кохала. Той факт, що жінка, яку вона вважала своїм ідолом, так його хвалила, лише додає Джастінові привабливості", - пояснило джерело.

Нагадаємо, ходять чутки, що Аністон знову зійшлася з Бредом Піттом.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів