57-річного Х'ю Гранта вперше затягнуть до вівтаря?

22 травня 2018, 16:50

Подейкують, актор Х'ю Грант, котрий іще жодного разу в житті не був одружений, нарешті готовий капітулювати. 57-річна кінозірка заручився зі шведською продюсеркою Анною Еберштейн, від якої має трьох дітей.

Оголошення про весілля пари  з такими іменами та прізвищами з'явилося в списку на екрані "РАГСу" Кенсингтона і Челсі, якраз неподалік від маєтку Гранта, пише The Sun.

"Ніхто з друзів Х'ю не думав, що цей день колись настане. Скоро він стане пенсіонером і, нарешті, сімейним чоловіком", - зазначило джерело видання.

 Невловимий холостяк Грант нарешті здався?

Щоправда, речник актора радісної новини поки не підтвердив.

Як відомо, в Гранта був роман тривалістю в 13 років із Ліз Херлі, але пара розлучилася в 2000-му році, псля того, як Х'ю заскочили з повією.

У 51-річному віці актор уперше став батьком і, схоже, йому це діло прийшлося до смаку. Нині в чоловіка вже є дочка і син від китайської актриси Тінглен Хонг та троє дітей від 39-річної Еберштейн. Наймолодшого малюка вона народила йому цієї весни. 

Нагадаємо, навіть Ліз Херлі була змушена визнати: батьківство перетворило її екса з "дуже жалюгідної людини на помірно жалюгідну людину".

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів