Зірка "Американської історії жахів" прокоментувала свій роман із 75-річною жінкою

23 травня 2018, 13:27

Американська акторка Сара Полсон, відома за серіалом "Американська історія жахів", зізналася, що її вважають "дивною" через те, що її кохана жінка, Холланд Тейлор старша за неї на 32 роки.

Але 43-річній Сарі до того абсолютно байдуже.

Про це вона говорила в інтерв'ю Modern Luxury, пише Contact Music.

Сара Полсон - відкрита лесбійка

"Якщо комусь кортить витрачати час на те, щоби розмірковувати над тим, що я дивна, бо кохаю найяскравішу людину на планеті, то це - його проблема. У мене все гаразд", - зазначила Полсон.


Із 75-річною Холланд, лауреаткою "Еммі", відомою за фільмами "Роман з каменем" та "Білявка в законі", вони разом уже три роки. Про своє кохання Полсон нещодавно говорила й із виданням Town and Country.

Із Холланд Тейлор у них 32 роки різниці

"Я не хочу, щоби мене визначало те, з ким я ділю моє ліжко, мій дім, мою душу. Вибір, який я роблю в моєму житті, нетрадиційний, і це - моя справа. Але я хочу жити відповідально та чесно, не ховаючись. Це непросто, бо в цьому світі багато ненависті, і багато користі може вийти з так званої нормалізації того, що деякі люди не вважають нормальним", - пояснила актриса.

Сара, Холланд та Емма Робертс

"Наші стосунки являють собою певну частку надії та ризику. Може, у них є щось хоробре. Може, вони заохочують інших робити хоробрий вибір. Що я ще можу сказати? Ми кохаємо одна одну", - підсумувала Сара.

Нагадаємо, торік зіграли лесбійське весілля зірка "Помаранчевий - хіт сезону" Саміра Вайлі та сценаристка серіалу Лорен Мореллі. Причому на момент знайомства жінок остання була заміжня за чоловіком, але зрештою збагнула, що насправді має нетрадиційну орієнтацію.

Фото з Instagram Полсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів