Роналдінью зібрався зіграти весілля з двома жінками - ЗМІ

24 травня 2018, 15:18

Колишній бразильський футболіст, а нині офіційний посол клубу "Барселона" Роналдінью вирішив розпрощатися з холостяцьким життям, причому завести одразу двох дружин.

38-річний володар "Золотого м'яча" освідчився двом своїм коханим, Прісциллі Коельо та Беатріс Саузі, і обидві сказали йому "так". Зараз щасливе тріо живе разом у маєтку Роналдінью в Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє The Daily Mail iз посиланням на бразильскі ЗМІ.

Роналдінью поведе до вівтаря двох наречених?

Приватна весільна церемонія буцімто запланована на серпень. Скоріше за все, це буде просто церемонія, без документального оформлення шлюбу, особливо якщо взяти до увагим, що бігамія у Бразилії заборонена та карається позбавленням волі на строк до 6 років.


Роналдінью, чиє справжнє ім'я Роналду ді Ассіс Морейра, буцімто почав зустрічатися з Беатріс у 2016-му році, але стосунків зі своєю попередньою дівчиною, Прісциллою, теж розривати не став. За свідченням джерел, своїм "нареченим" спортсмен платить "кишенькові", приблизно по 2 тисячі доларів на місяць. Він дарує їм однакові подарунки та парфуми. І Беатріс, і Прісциллі Роналдінью освідчився торік і подарував по обручці.

Подейкують, Прісцилла та Беатріс згодні

Щоправда, сам Роналдінью, котрий завершив футбольну кар'єру в січні 2018-го, чутки про заручини тоді спростував.

"Не вірте жодним новинам, того дня, коли я заручуся, я вам скажу", - оголосив він у Twitter.

Беатріс і Прісцила супроводжують Роналдінью в подорожах. Світилися вони і в його Instagram.

Як відомо, про сімох нащадків мріє холостяк Кріштіану Роналду - і вже завів чотирьох діток від різних жінок, зокрема двійню для спортсмена виносила сурогатна мати.

Фото з Instagram Роналдінью

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів