Задирав спідницю: 80-річного Фрімена звинуватили в домаганнях, і він вибачився

25 травня 2018, 11:05

Одразу восьмеро жінок звинуватили в харасменті американського актора Моргана Фрімена. Вони заявляють про те, що кінозірка дозволяв собі непристойні коментарі щодо їхньої зовнішності, а декому навіть задирав спідниці.

80-річний Фрімен, через свого речника, уже перепросив, пише The Daily Mail із посиланням на CNN і TMZ.

"Усі, хто зі мною знайомий або зі мною працював, знають, що я не з тих, хто навмисне когось ображатиме або свідомо змушуватиме когось почуватися незручно. Я перепрошую всіх, хто відчув себе некомфортно або принижено - у мене ніколи не було таких намірів", - запевнив Морган.

Однією з жінок, які виступили зі звинуваченнями проти Фрімена, є репортерка CNN Хлоя Мелас. У 2017-му році вона брала в актора інтерв'ю, перебуваючи на сьомому місяці вагітності. Журналістка стверджує, що актор її відверто роздивлявся, а ще дозволив собі зауваження на кшталт "шкода, що то був не я" і назвав її "стиглою".


Фрімен надокучав жінкам принизливими компліментами

Жінки, котрі побажали залишитися анонімними, заявляють, що Фрімен був таким собі "гидким дядечком", і його поведінка змушувала їх перстати носити на роботу спідниці та сукні. Одна з асистенток, що працювала на зйомках фільму "Красиво піти", говорить, що Морган неодноразово намагався задерти їй спідницю, аж поки не втрутився його колега, Алан Аркін та не наказав акторові припинити.

"Він відпускав коментарі про наші тіла... Ми знали, якщо він десь поблизу... не можна вдягати топ, у якому будуть видні наші груди, не вдягати нічого, що окреслить наші сідниці, не носити нічого обтислого", - поділилася одна з жінок.

Власне, те, що Морган Фрімен поквапився вибачитися за свою поведінку, не врятувало його деяких неприємних наслідків, які вже настали. Канадська TransLink заявила, що призупиняє використання голосу актора в громадському транспорті Ванкувера. А Американська гільдія кіноакторів розглядає моживість позбавлення Фрімена нагороди за досягнення, яку йому вручили лише в січні.

Нагадаємо, нещодавно Фрімена звинуватили в сексуальному зв'язку з його ж прийомною онукою.

Фото з Facebook Моргана Фрімена

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів