52-річна Елізабет Херлі: В моєму чолі є ботокс

30 травня 2018, 14:12

Британська актриса Елізабет Херлі не перестає вражати своїх шанувальників тим, якою юною та стрункою вона лишається в свої 52. Зірка присягається, що під скальпель не лягала, але від ін'єкцій ботоксу не відхрещується.

Про це вона розказала в інтерв'ю Grazia.

"Пластична хірургія? Я би побоялася. Філлери? Забудьте про це! Але в моєму чолі ботокс", - поділилася Ліз.

Херлі присягається, що колола лише ботокс

"Я не веганка, що живе на зелених соках, я не ходжу фанатично до спортзали. Так, я займаюся йогою та пілатесом, але в останні вісім місяців ні, бо травмувала плече пилкою для підстригання кущів", - зізналася вона.


Херлі вирішила спростувати чутки про те, що її син Деміен конфузиться через матусині вічні сексі-фото в купальниках її бренду. Зі слів актриси, хлопець дуже підтримує її "як актрису та як сімейного годувальника".

16-річний Деміен дає мамі поради щодо фото в соцмережах

"Я часто показую їх (фотографії) йому, перш ніж постити, бо він - молодь, він знає, що людям подобається", - сказала Ліз, запевнивши, що її син змалку любить гламур.

Акторка шкодує, що не народила синові ні брата, ні сестри.

Херлі займається йогою та пілатесом, а ще сама підрізає кущі

"Моє життя було б інакшим, якби я завела більше ніж одну дитину. Нас у моїй родині було троє, старша сестра і молодший брат, щоби гавкатися з ними і любити. У Деміена цього нема. Єдині діти, вони інакші, більш замкнуті, але набагато легше дають собі раду, дуже зібрані, зосереджені", - зазначила вона.

До слова, добрим другом для самої Ліз і "дядечком Х'ю" для її сина є її колишній, Х'ю Грант. Нагадаємо, днями 57-річний актор нарешті вперше в житті одружився.

Фото з Instagram Херлі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів